2 Nisan 2012 Pazartesi

Takım tahmini oyunu


Bugün çok sevgili dostum Elif ile:) bütün yurtta ki kızların hangi takımı tutabileceği üzerine tahminler yaptık:)
kabul ediyorum kendileri daha başarılı bu konuda. Her ne kadar bazı sonuçlarda şoklar da yaşasak zevkli bir olay ve sonucunda vardığımız noktalar; 

GS (kendimde dahil); Bir ağırlığı olan, mantıklı sonraaa  kendine güvenli ki bunun aslanın kendine olan güveniyle kıyaslamak çok mümkün. erkeklerde de geçerli bu ağırlılık. genelde yuvarlak yüzlü:)) bakışı bile insanı delip geçen diye abartmıyorum tamam. Gs lı ları çok rahat tanırsınız. 

BJK: Öncelikle en başta takımın renginden gelen siyah renge uyarlayarak söylüyorum ki koyu fanatik olan, bu fanatikliliğin getirdiği dövmedir, bjk amblemli bardak atkı vs. kesin bulunduran, diğer takımda ki kızlara göre takımın gidişatına hakim olan diyebiliriz. takımın yenilmesini kabul etmemeleri diye uzayıp gider. Her zaman tutmuyor bjk lıların tahmini.

FB: Söze nasıl başlasam bilemiyorum:) herkes kabul edecektir ki genelde bi artistlik hakim bu taraftar kitlesinde:) Güzel kızlar, yakışıklı uşaklar, tabi son olaylarda da takımına sahip çıkan bir taraftar olduklarını da ispatladılar. sıkı rakipçidirler aynı zamanda. genelde sevgilileri GS lı olur:) 
TRABZONSPOR: Tabiki Karadenizin has takımı, medar-ı iftiharı, Bize her yer TRABZON sözleriyle onlar heryerde gerçekten. Her an karşınıza çıkabilirler:) Önce konuşmasından anlarsın nereli olduğunu sonra hangi takım bu kadar:)) her Trabzonlu Trabzonsporlu mudur sanki diyeceksiniz ben henüz aksini görmedim bilmiyorum. Belki bir Ankaralı da Trabzonsporu tutuyordur bilemem ama soyagğacına bi baksın derim:))